Nederlandse-kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Wanneer je opzoek bent naar een kredietverstrekker die ervoor zorgt dat je goedkoop geld leent én je ook nog eens te maken krijgt met de beste voorwaarden, moet je bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn.

Bij deze kredietmaatschappij vergelijk je de verschillende leningen en bespaar je op deze manier kosten en tijd. Daarnaast, de leningen beginnen al bij een rente van 3,5 procent! Dit is een stuk goedkoper dan bij de traditionele banken.

Wat is De Nederlandse Kredietmaatschappij?

DNKM is een van de vele kredietverstrekkers in Nederland en ze nemen een cruciale taak van je over wanneer je opzoek bent naar een lening namelijk, onderzoek doen. Door de volledig online werkwijze vergelijk je als klant de verschillende kredietverleners op basis van jouw situatie en kies je zo de goedkoopste lening die bij je past .

Consumptief krediet

Het geleende geld is een consumptief krediet, dit betekent dat het geld alleen gebruikt mag worden voor producten en diensten met een beperkte houdbaarheid.

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een onderpand, waarvoor je een hypotheek afsluit.

Of wat dacht je van een auto? Ook deze gaat wat minder lang mee dan je misschien zou willen.

Voor al dit consumptieve krediet kun je bij De Nederlandse Kredietmaatschappij terecht.

Hoe werkt lenen bij DNKM?

Wanneer je online geld leent bij DNKM onderga je eigenlijk vier verschillende stappen als klant. Op die manier krijg jij je lening snel gestort en dat terwijl je simpelweg op je bank blijft zitten! We lopen de vier stappen even met je door

Stap 1: Kies de leenvorm van je voorkeur

Als klant heb je verschillende opties wanneer het gaat om vormen van lenen. Ga je voor een persoonlijke lening? Hierbij weet je al hoeveel geld je nodig hebt voor de lening, wat de rente is, hoelang de looptijd is, en hoeveel je per maand kwijt bent aan de lening in totaal.

Of past jouw investering meer bij een doorlopend krediet? Hierbij is er vaak meer onduidelijkheid, maar dus ook meer flexibiliteit. Je lost dan af wanneer je wilt, maar ook weer geld opnemen uit je lening totdat je de kredietlimiet bereikt hebt.

Stap 2: Vraag een offerte aan

Door een paar gegevens in te vullen, ontvang je gemakkelijk en snel de verschillende offertes van de kredietverstrekkers die geschikt zijn voor jouw situatie. Dit gebeurt allemaal online, achter je laptop of computer.

Daarnaast zijn deze offertes ook volledig vrijblijvend en zonder extra kosten.

Stap 3: Vergelijk de offertes

Nadat je je aanvraag hebt ingediend, krijg je binnen een paar uur al de verschillende offertes van de partnerbanken van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Deze laten de rentes, looptijden en voorwaarden zien zodat je makkelijk een vergelijking maakt tussen de verschillende leningen.

Dan is het tijd om een keuze te maken, dit is de keuze van de klant. Nadat je de keuze officieel hebt gemaakt, krijg je de kans om in de beveiligde persoonlijke omgeving de benodigde documenten te uploaden.

Stap 4: De lening wordt uitbetaald

Wanneer je alle benodigde documenten hebt aangeleverd, is de aanvraag compleet. Daarna wordt het geld zo snel mogelijk uitbetaald. Vrijwel altijd duurt dit maar 1 of 2 werkdagen. Dit is ontzettend handig omdat je tijdens het hele proces niet de deur uit hoeft, maar toch al één dag later het geld op je rekening hebt staan.

Voorwaarden om te lenen bij DNKM

Aan geld lenen, zitten voorwaarden verbonden. Op die manier wordt het risico voor de kredietverstrekker maar ook voor de klant zo klein mogelijk gehouden.

Een van de voorwaarden is dat de klant minstens 21 jaar oud moet zijn. Dit is landelijk vastgesteld en dus ook bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geldt deze voorwaarde.

De maximale leeftijd om geld te lenen is 78 jaar. Je hebt dan alleen nog maar als optie om een persoonlijk krediet af te sluiten en deze moet ook voor je 81e verjaardag afgelost zijn.

Je kunt ook als ondernemer lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Financiële situatie

Daarnaast moet om te lenen ook je financiële situatie stabiel zijn. Het is belangrijk dat je de extra maandlasten die erbij komen, kunt betalen. De hoogte van je inkomen heeft dus invloed op je acceptatie bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Denk daarnaast aan je gezinssituatie of je woon- en werksituatie.

Ook heb je minder kans om een lening te kunnen afsluiten bij DNKM wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt.

Benodigde documenten bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Het verschilt per aanvraag welke documenten je moet aanleveren om je aanvraag voor een lening af te ronden. De verschillende kredietverstrekkers bij DNKM hebben allemaal andere eisen op dit gebied.

Wat wel zeker is, is dat je een vorm van identificatie nodig hebt. Bijvoorbeeld door middel van het uploaden van je paspoort, je identiteitsbewijs of je rijbewijs.

Daarnaast is het ook noodzakelijk om een bewijs van inkomen te laten zien. Bijvoorbeeld door simpelweg een loonstrook te uploaden uit een van de voorgaande maanden.

Waarom is DNKM goedkoper dan traditionele banken?

Wanneer je kijkt naar de rentestanden waarvoor je een lening afsluit, is het duidelijk dat je bij De Nederlandse Kredietmaatschappij vrijwel altijd goedkoper uit bent dan bij een reguliere bank. Dit komt doordat DNKM volledig digitaal werkt en er dus ook geen kosten worden gemaakt door het inhuren van adviseurs.

De specialisten die wel aan de pas komen, zijn gespecialiseerd in “gewoon” een persoonlijke lening of doorlopend krediet, daardoor drukken ze de kosten.

Je gaat naar de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij