Lening.com

Krediet lenen bij Lening.com

Wanneer je geld wilt gaan lenen voor bijvoorbeeld de aanschaffing van je huis, een grote investering of een ander doel, kan dat nog een behoorlijke zoektocht opleveren. Er zijn namelijk ontzettend veel kredietverstrekkers waar tussen je kunt kiezen.

Bij Lening.com maken ze deze zoektocht al een stuk makkelijker en minder tijdrovend voor jou als klant. Zij kiezen namelijk op basis van jouw voorkeuren en jouw situatie welke kredietverstrekkers een goede mogelijkheid zouden kunnen zijn voor jouw lening en wat de goedkoopste optie is. Zo bespaar je tijd, én geld!

Wat doet Lening.com?

Bij Lening.com zijn verschillende bekende kredietverstrekkers aangesloten zoals Rabobank, SNS of Defam die allemaal hun eigen voorwaarden en eisen hebben. Lening.com begrijpt dat het een hele klus is om zelf al die banken te vergelijken op basis van jouw situatie en de beste of de goedkoopste te vinden. Daarom hebben zij die taak overgenomen, zonder enige kosten in rekening te brengen bij jou.

Nadat jij je gegevens in hebt gevuld en duidelijk hebt gemaakt in wat voor lening je geïnteresseerd bent, geven zij de beste opties zodat je veel minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar de geschikte lening. De keuze blijft nog altijd aan jou, maar deze helpende hand zet wel alles makkelijk voor je op een rijtje.

Wat biedt Lening.com aan?

Lening.com biedt verschillende leningen aan, maar de persoonlijke lening en het doorlopend krediet zijn de belangrijkste. Deze twee zeer verschillende leningen komen allebei met hun eigen voordelen en nadelen. Het hangt af van jouw persoonlijke situatie welke vorm het beste bij je zal passen.

De persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een van de bekendste vormen van lenen. Deze wordt namelijk vrijwel altijd gebruikt wanneer je een huis koopt en je dus een hypotheek afsluit. Het kenmerk van deze vorm van lenen is dat veel gegevens vaststaan, denk aan de rente, het bedrag dat je leent, de looptijd, het bedrag dat je aflost, etc.

Je weet dus goed waar je aan toe bent en je hebt veel zekerheid. Wanneer je dus precies weet hoeveel geld je nodig zal hebben om te lenen van de kredietverstrekker, is de persoonlijke lening een goede optie voor jou.

Een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is weer een hele andere vorm van lenen, maar alsnog wordt hier veel gebruik van gemaakt. Hier staat namelijk bijna niets vast en je beschikt over ontzettend veel flexibiliteit in de looptijd van je lening.

Bij het doorlopend krediet geldt dat er een kredietlimiet is. Dit is het maximale bedrag dat je kunt lenen, je spreekt af met de kredietverstrekker hoe hoog dit bedrag zal zijn.

Het bijzondere is dat terwijl je je lening aflost, je ook weer opnieuw geld uit dezelfde lening kunt opnemen. Dit is ontzettend handig wanneer je simpelweg wat geld achter de hand wil hebben of wanneer je niet goed weet hoeveel geld je nodig gaat hebben voor je aankomende investeringen.

Meer vormen van lenen

Naast deze twee bekende vormen van lenen biedt Lening.com nog meer vormen van lenen aan. Denk bijvoorbeeld aan een financial lease voor je auto, waardoor je in de auto van je dromen kunt rijden, zonder hem meteen te hoeven afbetalen.

Ook je hypotheek kun je bij Lening.com laten afsluiten. Voor deze vorm bieden ze wel tien verschillende soorten aan van lenen, zo weet je zeker dat er een manier is die bij je past.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een ambtenarenlening of een zakelijke lening.

Voorwaarden voor een lening bij Lening.com

Zoals bij elke kredietverstrekker, heeft ook Lening.com een paar voorwaarden waar je als klant aan moet voldoen voordat je een lening bij hen kan afsluiten.

De belangrijkste is je leeftijd. Om geld te kunnen lenen bij een kredietverstrekker moet je in Nederland namelijk 21 jaar oud zijn, ook bij Lening.com geldt dus deze regel.

Over een maximale leeftijd wordt niet gesproken maar over het algemeen ligt deze tussen de 60 en 75 jaar.

Daarnaast wordt er vermeld op de website dat er beperkingen zijn voor mensen die niet een Nederlandse nationaliteit hebben.

Je kunt ook als ondernemer lenen bij Lening.com.

Welke documenten heb je nodig voor een lening?

Wanneer je achter je laptop of computer aanschuift om een lening te gaan afsluiten, is het handig om wat documenten bij de hand te hebben. Het hangt uiteraard af van je persoonlijke situatie welke documenten nodig zijn, maar denk hierbij onder andere aan:

  • Geldig identificatiebewijs
  • Bewijs van inkomen (bijvoorbeeld recente loonstrook)

Voor zover bekend, is er geen minimaal inkomen om bij Lening.com te lenen, wel heb je meer kans op een lagere rente wanneer je een hoger inkomen hebt.

Lage rente

Wanneer je een bepaald bedrag wilt lenen, wil je natuurlijk opzoek naar de laagste rente. Deze lage rente zorgt er namelijk voor dat je op zo laag mogelijke kosten uitkomt.

Wanneer Lening.com de verschillende geschikte kredietverstrekkers voor jou heeft gevonden, laten ze ook zien welke kredietverstrekker de laagste rente heeft. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste lening voor jouw omstandigheden te pakken hebt in alle gevallen.

Je gaat naar de website van Lening.com