Laptop in termijnen betalen zonder BKR toetsing

Laptop in termijnen betalen zonder bkr. Sommige willen een Apple laptop in termijnen betalen. Tja .. in de huidige digitale wereld kunnen we niet meer zonder een pc of laptop. Van jong tot oud, de pc en laptop zijn volledig ingeburgerd. Wil jij ook een laptop kopen? Een laptop gespreid betalen zonder BKR? Of is je huidige laptop dusdanig verouderd dat je een nieuwe nodig hebt? Dan moet je wel het geld beschikbaar hebben voor de aanschaf.

Welke lening moet ik afsluiten voor een laptop

Het beste sluit je een minilening af. Dit is de snelste en makkelijkste manier van geld lenen. Tenzij je laptop meer dan € 2.500 gaat kosten. In dat geval moet je een persoonlijke lening afsluiten.

We gaan ervan uit dat je een minilening afsluit. Wat moet je allemaal doen?

Wat wordt er gevraagd

Voor een laptop in termijnen betalen zonder BKR hoef je maar weinig gegevens aan te leveren. De enigste eis is:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • In Nederland ingeschreven staan.

Het enigste wat je dan nodig hebt is

  • Je identiteitsbewijs
  • Een persoonlijke garantsteller.

Deze garantsteller kan een familielid, vriend of een kennis zijn die bereid is voor jou garant te staan. De garantsteller is tevens voor jou een stok achter de deur dat je de lening op tijd terugbetaald.

Laptop in termijnen betalen zonder bkr

Laptop kopen op afbetaling zonder BKR toetsing is reuze handig. Maar voor dat je hier aan begint; het meest verstandigste is dat je de tijd neemt om een leuk bedrag te sparen en hiervan je laptop te kopen. Heb je geen spaargeld en je hebt met spoed de laptop nodig? Dan kun je hier ook geld voor lenen. Zo kun je een laptop bestellen in termijnen betalen.

Het nadeel van een lening

nadelen van een (mini)lening

Een lening afsluiten voor een laptop in termijnen zonder BKR, lijkt heel handig en is dit in de praktijk ook. Je moet alleen wel goed de nadelen hiervan in het oog houden. Het bedrag dat je eventueel in termijnen terugbetaald is hoger dan het leenbedrag. Jij profiteert van het betalen in termijnen, maar daar betaal je dan ook voor in de vorm van rente.

Voor het afsluiten van een lening zal de leningverstrekker ook een BKR toetsing doen. Er wordt dan nagegaan of je betalingsachterstanden hebt en hoeveel openstaande schulden je hebt. Dit is een belangrijke toetsing en kan ertoe leiden dat de leningverstrekker beslist om je geen lening te verstrekken.

Als je namelijk een negatieve BKR registratie hebt, dan vorm je een risico en dit willen leningverstrekkers voorkomen. Dit is natuurlijk niet leuk, maar het is ook voor jou een veiligheid. Je zult dan namelijk niet zomaar allerlei leningen kunnen afsluiten en nog dieper in de financiële problemen komen.

Maar er is hoop voor de BKR geregistreerden onder ons.

Wat houdt een BKR registratie in?

bkr-logo

BKR staat voor Bureau Krediet Registratie en is een instelling die van iedere Nederlander die een krediet heeft afgesloten een elektronisch dossier bijhoudt. Kredietverstrekkers die bij het BKR zijn aangesloten registreren hier kredieten en leningen met een minimale looptijd van drie maanden.

Wanneer er een betalingsachterstand van minimaal drie maanden op leningen en vier maanden op hypotheken ontstaat, wordt dit gemeld aan het BKR. Als iemand met een betalingsachterstand geregistreerd staat bij het BKR, dan kan dit een reden zijn om een nieuwe lening te weigeren. Er worden tal van soorten leningen en kredieten geregistreerd bij het BKR.

Sowieso alle leningen die je afsluit bij instellingen met een bankvergunning, maar ook een krediet bij een postordermaatschappij en zelfs mobiele telefoons vanaf € 250,- die via een abonnement worden afgelost.

Heb jij een BKR registratie, dan is de kans dat je een lening kunt afsluiten voor een laptop niet groot. Maar er is een methode om de laptop in termijnen betalen zonder BKR toetsing.

Afsluiting voor een laptop in termijnen betalen zonder bkr

Laptop en geld

Wil jij een laptop of pc op afbetaling zonder BKR check? Dan is dit mogelijk door middel van een minilening. Wat is een minilening en hoe werkt dit?

Het gaat bij een aankoop van een laptop meestal niet om zeer grote bedragen van vele duizenden euro’s. Het leenbedrag voor een minilening loopt meestal tot maximaal € 2.500,-.

Bij het aanvragen van de minilening zal de leningverstrekker geen toetsing bij het BKR doen. Wel wordt er een eigen toetsing uitgevoerd. Dit zijn minder strenge toetsingen om na te gaan of het wel mogelijk om toch een kleine lening te verstrekken zonder BKR check.

Hiermee kunnen veel mensen met een negatieve BKR registratie al enorm geholpen zijn. Wel is het de bedoeling dat een minilening, afhankelijk van het leenbedrag binnen 15 dagen tot 4 maanden wordt terugbetaald. Niet alleen het bedrag is ‘mini’, het aflossingstermijn is dit ook.

Vraag hier eventueel je minilening aan »

Ook geschikt als je geen BKR registratie hebt

Het is niet zo dat enkel mensen die een negatieve BKR registratie hebben in aanmerking komen voor een minilening zonder BKR toetsing. Ook wanneer je er financieel goed voor staat, je schulden netjes betaalt en geen BKR registratie hebt, is het mogelijk om een minilening af te sluiten.

Je hebt bijvoorbeeld een mooie game laptop gezien en je wilt hem van je salaris betalen. Het probleem is alleen dat je salaris nog niet is gestort. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van je game laptop genieten. Dan kun je met een minilening de game laptop op afbetaling aflossen. Je krijgt direct je geld om de laptop aan te kopen en zodra je salaris binnen is, betaal je de lening af.

Uiteraard een Macbook op afbetaling is ook mogelijk. Zo zie je dat een minilening zeer geschikt is als je op zeer korte termijn een niet al te groot bedrag nodig hebt die je snel kunt afbetalen.

Al zeer snel je nieuwe laptop in huis

Je nieuwe laptop in termijnen betalen zonder bkr

Een laptop op afbetaling zonder bkr toetsing doe je met een minilening. Een belangrijk kenmerk van een minilening is dat de aanvraag zeer snel wordt verwerkt. In veel gevallen is snelheid ook de reden dat mensen een minilening afsluiten.

Je hebt een laptop snel nodig voor bijvoorbeeld werk of studie, maar je salaris is nog niet gestort of je hebt net een andere grote uitgave gehad. Je hoeft voor het aanvragen niet deur uit, maar je kunt gewoon online, snel en anoniem je lening aanvragen.

Binnen 24 uur staat het geld al op je lening. Dat is snel je laptop kopen op afbetaling.

Op welke punten moet je letten?

Natuurlijk is het handig om je laptop in termijnen af te betalen, maar vraag je van te voren wel even af of een minilening ook de meest ideale oplossing voor jou is. Vooral als je reeds een negatieve BKR notering én schulden hebt.

  • Sluit dus nooit overhaast een lening af en overdenk of er ook alternatieven zijn. Kan een familielid of vriend misschien de laptop voorschieten? Dat is ook goedkoper, want je hoeft dan geen rente te betalen.
  • Denk ook na of je echt wel een nieuwe laptop nodig hebt. Een goede tweedehands laptop is vaak veel goedkoper en misschien dat je deze kunt betalen zonder lening?
  • En uiteraard moet je je ook afvragen in hoeverre jij in staat bent om de lening terug te betalen. Is de minilening enkel ter overbrugging tot je je salaris hebt ontvangen, dan hoeft het geen probleem te zijn. Het wordt anders als je veel moeite moet doen om het geld bij elkaar te krijgen. Vooral ook omdat een minilening al op korte termijn terugbetaald moet worden.

Een laptop op afbetaling is leuk, maar denk dus nuchter en realistisch na voordat je daadwerkelijk een lening voor je laptop gaat afsluiten.