Minilening zonder BKR toetsing aanvragen

Een klein bedrag lenen zonder gedoe en direct op je rekening? Dat doe je met een minilening zonder BKR toetsing = Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

Binnen 2 dagen geld ontvangen op je rekening. Een minilening zonder gedoe.

Leen van € 100 tot € 1.500 voor elk doel
Binnen 24 uur op je rekening
Aanvragen in 5 minuten

per direct geld lenen zonder documenten

Wat heb je nodig voor een minilening zonder BKR


Legitimatiebewijs

Dit kan zijn: Identiteitsbewijs of paspoort

Bankrekening

De rekening waar je je geld op gestort wilt hebben

Nederlandse mobiele telefoonnummer

Dit is nodig om een controle-sms te ontvangen

Garantsteller

Dit moet een persoonlijke garantsteller zijn

Inwoner van Nederland

Je woont in Nederland

Wat is de minimale leeftijd

Vanaf 18 jaar kun je lenen

Inhoudsopgave

 1. Wat is een minilening
 2. Lenen zonder loonstrook
 3. Is het wat voor mij?
 4. Voordelen en nadelen
 5. BKR als bescherm middel
 6. Eigen toetsing
 7. Minilening aanbieders vergelijken
 8. Minilening met spoed kost geld
 9. Wat zijn de kosten
 10. Voorbeeld berekening
 11. Minilening aanvragen
 12. 2e mini lening?
 13. Garantsteller
 14. Voordat je begint
 15. Conclusie
 16. Klein bedrag lenen zonder gedoe
 17. Meest gestelde vragen

Wat is een minilening zonder BKR toetsing

In Amerika wordt het ook wel pay day loan genoemd of micro lening zonder BKR. Het is een kleine lening op afbetaling. Het wordt vaak gebruikt als overbrugging tot dat je je salaris hebt ontvangen. De mini credit is een lening met een korte looptijd. Het leenbedrag is laag. Verder heeft de mini lening een looptijd van minder dan 3 maanden. Dus een korte lening zonder BKR check. Het kenmerk is een klein bedrag lenen en direct op je rekening.

Kenmerken van minilening:

 • Klein bedrag lenen tot max. € 1.500
 • Terugbetalen binnen 2 maanden
 • Minilening direct gestort
 • Voor alles te gebruiken
 • Alles online regelen
 • Geen BKR toetsing

Een ander woord voor minilening is flitslening, minikrediet of flitskrediet zonder bkr toetsing. Een persoonlijke lening zonder BKR dus. Minilening online aanvragen zonder bkr is de afgelopen jaren populair geworden. Gewoon een klein bedrag lenen zonder bkr check. Dit is een van de makkelijkste manieren om snel aan geld te komen. Dus een soort bank zonder bkr toetsing.

Kleine bedragen lenen doe je om verschillende redenen; bijvoorbeeld als je geld nodig hebt voor de aanschaf van een nieuwe mobiel, of misschien voor een flat screen of nieuwe laptop. Maar ook bij een iets serieuzer geval zoals een openstaande rekening die binnen 24 uur betaald moet worden of als het financieel even niet meezit.

In al deze gevallen is geld lenen binnen 24 uur heel gunstig. Krediet verstrekkers lenen zonder BKR-toetsing voor een korte tijd een kleine bedrag uit. BKR -registratie? Geld lenen met BKR in spoed? De minilening met spoed help je.

Lenen zonder loonstrook

Yep, geld lenen zonder inkomen of geld lenen zonder vast contract is gewoon mogelijk. Simpel en snel een kleine lening aanvragen zonder bkr check en papierwerk. Je hoeft geen loonstrook of werkgeversverklaringen te laten zien. In plaats daarvan moet je wel een persoonlijke garantsteller hebben. Hij of zij staat garant voor de terugbetaling.

Dus geen onnodige papierwerk. Alles doe je online. Je hoeft niet langs de bank te komen.

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook, wat voor mij?

Een mini lening met een looptijd van maximaal 2 maanden klinkt interessant. Geld lenen met een laag inkomen? Of als ondernemer wat lenen? In principe kan iedereen kleine bedragen lenen. Of je nu werkt, student bent, een zzp’er bent of een uitkering hebt. Zolang je maar netjes op tijd terugbetaalt.

Leningen zonder bkr is handig als je snel iets wilt kopen, maar het geld nog niet hebt. Bijvoorbeeld je salaris moet nog gestort worden. Of je studiebeurs krijg je pas later, terwijl je die ene laptop nu wilt kopen.

Minilening zonder BKR met voordelen en nadelen

De voordelen zijn eigenlijk al besproken:

 • Klein lenen doe je al vanaf € 100
 • Geld lenen zonder BKR check
 • Ook met uitkering lenen
 • Ook als student lenen
 • Snel op rekening

De meeste mensen komen in aanmerking voor een minilening

Nadelen:

 • Korte looptijd (maximaal 2 maanden)
 • Maximaal € 1.500 lenen
 • Je betaalt rente (max. 9,86% per jaar)
 • Je hebt een garantsteller nodig

BKR als bescherm middel

Het doel van BKR is om consumenten met bestaande schulden te beschermen tegen het opbouwen van te hoge schulden. Het is nooit een goed idee om te blijven lenen als je al veel schulden hebt. Bovendien kun je ook in de schuldsanering terecht komen. Overigens geld lenen met BKR registratie is bij een minilening gewoon mogelijk.

Wist je dat ook postorderbedrijven zijn aangesloten bij het BKR? Lees hier alles over hoe het BKR werkt »

Eigen toetsing

Wil je geld lenen met negatieve bkr registratie? Normaal gesproken doen lening aanbieders volgens de wet altijd een BKR (Bureau Krediet Registratie) toetsing; maar aanbieders doen dat juist niet; simpel om mensen met een negatieve BKR toch te helpen om aan een lening te komen.

Toch doen de meeste minikrediet aanbieders bij het afsluiten van een minilening een eigen toetsing op 2 of 3 andere punten waar ze op basis van je gegevens checken of je een minilening kunt afsluiten. Een BKR-codering is hierbij helemaal niet nodig. Doordat het vaak om relatief kleinere bedragen gaat, lopen de minilening aanbieders minder risico en daarom zijn de eisen voor het aanvragen van een lening een stuk lager. De euro’s worden heel snel op je rekening gestort, soms al binnen een paar minuten.

Minilening aanbieders vergelijken

Niet nodig. Normaal gesproken zou het verstandig zijn om eerst alle aanbieders te vergelijken. Maarrr … dit werk hebben wij al voor je gedaan! Lekker voordelig: De rente is laag: maximaal 9,86% per jaar. Bij goedkeuring heb je je geld binnen een dagje. Een lening die je snel regelt. Dat is snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR. Vergelijken is niet meer nodig.

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook kost geld

Krap bij kas? Dan een minilening zonder BKR toetsing
Krap bij kas? Minilening zonder BKR dus.

Naast de vele voordelen heeft een lening aanvragen zonder BKR Toetsing net als alle andere vormen van geld lenen ook zijn nadelen. En wel 2 nadelen.

 1. Je mag maar een heel klein bedrag lenen (max. € 1.500) die toch weinig hulp biedt als je heel veel schulden hebt waardoor je toch krap kan komen te zitten met geld.
 2. De lening heeft een korte looptijd van maximaal 2 maanden. Leners moeten dus in een korte tijd de lening aflossen met daarbij een hogere rente dan bij een conventionele lening.

Het is daarom belangrijk dat je al bij de aanvraag je vooraf zekerheid hebt over de manier waarop je de lening terug gaat betalen (bijvoorbeeld omdat het salaris binnen korte tijd wordt uitbetaald.) Ben je te laat met een betalingstermijn, dan kan er eventueel een boete komen.

Voorbeeld berekening en terugbetaling

 • Stel je leent € 600.
 • Dit bedrag betaal je in 45 dagen terug.

Voorbeeld:

 1. Je betaalt het bedrag in 45 dagen terug. De rente van 45 dagen bedraagt: 9,86 / 12 = 0,82% per maand.
 2. 45 dagen is ongeveer 1,5 x 0,82 = 1,23. Je betaalt dus 1,23% rente over 45 dagen.
 3. € 600 x 1,23% = € 7,38
 4. € 600 + € 7,38 = € 607,38

Dus als je € 600 leent, betaal je € 607,38 terug in 45 dagen. In onderstaande tabel zie je dat je in werkelijkheid € 607 terugbetaalt. Het bedrag is naar beneden afgerond.

 • Gebruik je mini lening voor elk doel die je maar wilt. Zolang je maar een gezonde financiële huishouding hebt.
 • Eerder aflossen? Geen probleem. Wel moet je hele bedrag in een keer terugbetalen.

Geld lenen met BKR spoed en de kosten

Hieronder zie je precies in hoeveel dagen je de lening dient terug te betalen inclusief de rente.

Voor een goede tabel weergave, houd je je smartphone horizontaal.

LeenbedragTermijn (dagen)Terug te betalen
€ 10030€ 100,70
€ 20030€ 201,50
€ 30030€ 302,30
€ 40030€ 403,00
€ 50030€ 503,70
€ 60045€ 607,00
€ 70045€ 708,10
€ 80045€ 809,30
€ 90045€ 909,80
€ 100045€ 1.011,50
€ 110062€ 1.113,00
€ 120062€ 1.214,10
€ 130062€ 1.315,30
€ 140062€ 1.416,50
€ 150062€ 1.517,80

Minilening aanvragen

muntgeld opgestapeld
Muntgeld opgestapeld

1000 euro lenen? Of een ander kleine lening aanvragen tot € 1.500? Rap geld lenen buiten BKR om binnen 5 à 10 minuten. Eenvoudig en discreet vanuit huis vanachter je computer.

De looptijd bedraagt tussen de 15 dagen en 2 maanden. Dit is afhankelijk van het geleende bedrag.

Is het je eerste lening? Dan bestaat er een mogelijkheid dat je minder kunt lenen. Het bedrag is dan maximaal € 800. Alles is afhankelijk van het snelle kredietonderzoek. Met de nadruk op snel. Want je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk het geld op je rekening hebben.

2e minilening aanvragen zonder BKR?

Heb je al een mini lening wat loopt? Dan is het mogelijk om een 2e lening aan te vragen. Deze krijg je dan tot 5 dagen vóór de vervaldag van je eerste lening. In je account verschijnt er ook een knop met “2e minilening aanvragen”.

Vraag hier je minilening aan »

Minilening zonder BKR en de Garantsteller

Wil je een minikrediet? Dan is een persoonlijke garantsteller nodig. Zij zorgen ervoor dat je met een gerust hart het geld leent, terwijl de kredietverstrekker minimale risico’s loopt.

Wat is een persoonlijke garantsteller? De persoonlijke garantsteller is iemand uit je omgeving die garant staat voor je lening. Bijvoorbeeld je familie of vriend zijn. Maar ook je buurman! Deze persoonlijke garantsteller wijs je zelf aan.

De voorwaarden die aan een garantsteller worden gesteld:

 • Hij of zij moet tenminste 25 jaar oud zijn
 • Hij of zij moet in Nederland wonen
 • Het maandelijkse termijnbedrag van de lening is niet hoger dan 40% van het verschil tussen vaste inkomsten en vaste uitgaven.

De persoonlijke garantsteller dient het volgende per email te sturen:

 • Kopie van dentiteitskaart of paspoort
 • Kopie van bankafschrift en salarisstrook,
 • Ondertekende akkoord met de voorwaarden

Ter verduidelijking: Een minilening zonder garantsteller is niet mogelijk. Dus een klein bedrag lenen zonder garantsteller is niet mogelijk bij deze soort lening.

Goedkoper dan minilening zonder BKR?

blij van een minilening zonder BKR toetsing
Daar wordt je blij van

Zij er alternatieven voor een minilening zonder BKR? Denk hierbij aan de gemeentelijke kredietbank of de stadsbank. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo mag je bij de gemeentelijke kredietbank geen inkomen hebben die hoger is dan 130 procent van het minimumloon. Daarnaast kan de gemeente nog aanvullende eisen stellen.

Bij de stadsbank dien je een onderpand af te geven. Dan pas kun je een lening doen. Uiteraard dien je dit met rente terug te betalen.

Verder zou je het via crowdfunding kunnen proberen. Maar let op, er zijn hier verschillen in. Zo heb je crowdfunding voor bedrijven en voor particulieren (geldvoorelkaar.nl). De rente is hier vaak laag. Het is een mooi alternatief om aan geld te komen.

Minilening voor de student

Yep. Geld lenen zonder vast contract en voor de student is mogelijk. Dus student .. zit niet langer getreurd met een leeg glas bier in je hand. Ook jij kan gewoon snel geld lenen zonder BKR toetsing en zonder je loonstrook over te leggen.

Voordat je snel geld leent

Voordat je aan snel geld lenen zonder BKR en loonstrook begint, denk eerst hier aan:

 1. Heb je het product echt nodig?
 2. Zijn er geen alternatieven?
 3. Kun je het niet lenen van je familie of vriend(in)
 4. Ben je in staat om het bedrag terug te betalen?
 5. Heb je een garantsteller?

Heb je bovengenoemde 5 punten voor je zelf beantwoord? Je kunt echt niet zonder en je wilt snel geld lenen zonder papierwerk? En natuurlijk direct geld op je rekening. Dan is het mogelijk een minilening aan te vragen zonder bkr toetsing.

Conclusie

Conclusie over een minilening zonder BKR
Conclusie over Minilening zonder BKR toets

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing? Dan is een snel geld lenen zonder BKR en loonstrook handig. Eigenlijk net zo handig en zo riskant als dat je geld gaat lenen zonder loonstrook. Ook hier is het namelijk weer helemaal aan jou hoe je hier mee omgaat.

 • Vraag pas een lening aan als je weet dat je salaris heel snel ontvangt of op een andere manier toch snel aan het geld komt.
 • Ga ook na of je het daadwerkelijk nodig hebt. Een kapotte wasmachine is niet fijn. Maar als je niet veel kleding hebt, dan was je het met je handen. Spaar tot die tijd je geld bij elkaar en koop die wasmachine.
 • Een klein bedragje lenen door de student is net zo mogelijk als door een uitkeringsgerechtigde. Maar nogmaals … kijk of het in je budget past.

Klein bedrag lenen zonder gedoe

Ondanks dat je in aanmerking bent gekomen voor een minilening zonder bkr toetsing is het van groot belang dat je ook zelf op een volwassen manier omgaat met je persoonlijke financiën. Dus een mini lening zonder BKR  is misschien aantrekkelijk, maar denk er goed over na.

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing maar toch nog vragen? Kijk dan hier onder bij de veelgestelde vragen.

Voorbeeld per direct geld lenen zonder documenten

Je loopt naar de kamer met een wasmand vuile kleding in je hand. Je stop de kleding in je wasmachine en dan … hij doet het niet. De stekker zit erin, de stroom staat erop en de slang is goed aangesloten. De monteur komt en hij komt tot de volgende conclusie; hij is niet meer te repareren. Dus tijd voor een nieuwe.

wasmachine is nodig en hier kun je snel geld voor lenen
Wasmachine nodig? Dan maar een klein bedrag lenen zonder gedoe

Ach .. je wilde toch altijd al een nieuwe hebben. Op naar de winkel dan maar. En daar zie je dat de prijs van een wasmachine al gauw oploopt naar € 400. Dat geld heb je wel, maar niet a la minuut. Wat nu? Uiteraard kun je je beste vrienden of aan je familie vragen of ze je een klein bedragje willen lenen. Gaan zij akkoord, dan is het natuurlijk prachtig! Zo niet, dan moet je wat anders bedenken. Bijvoorbeeld een minilening.

Heel simpel. Dus snel geld nodig? Ja, je wilt toch dat je kleding weer frisjes in de kast liggen.

Minilening zonder BKR nodig of niet

Er zijn talloze voorbeelden te bedenken waarbij het lenen van geld nodig is. Echter als je een apparaat niet hard nodig hebt, dan moet je het ook niet doen. Heb je het snel nodig, dan biedt een minilening uitkomst. Het is uitermate geschikt voor mensen die niets anders kunnen. Ze kunnen bijvoorbeeld geen geld lenen van hun familie of vrienden. Dan is dit de perfecte oplossing: Geld lenen zonder BKR en zonder documenten

Direct minilening aanvragen

Veel gestelde vragen over Minilening zonder BKR ⬇


Ik wil snel 1000 euro lenen

Voor de eerste keer kun je tot 800 euro lenen. Als je voor de 2e keer leent kun je max. tot 1.500 euro lenen.

Wat kan ik maximaal lenen?

Met een minilening kun je maximaal € 1.500 lenen. Voor de eerste keer zal dit vaak maximaal € 800 zijn. De 2e keer kun je maximaal € 1.500 lenen.

Wanneer krijg ik het geld op mijn rekening?

Je aanvraag is doorgaans in een werkdag beoordeeld. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd krijg je je lening binnen een dag op je rekening.
– Heb je al eerder geleend? Dat kan het geld al binnen een uur op je rekening staan.
– Heb je je aanvraag in het weekend gedaan? Je geld staat op de eerst volgende werkdag op je rekening.

Hoe oud moet ik zijn om te lenen?

Vanaf 18 jaar kun je een minilening aanvragen.

Welke legitimatiebewijs heb ik nodig?

De volgende legitimatiebewijzen zijn geldig:
• Paspoort
• Identiteitskaart

Welke documenten zijn er nodig voor een minilening?

• Legitimatiebewijs
• Bankrekening
• Nederlandse mobiele telefoonnummer
• Garantsteller

Kan ik geld lenen met uitkering?

In principe kan je geld lenen met uitkering. Als je het maar netjes op tijd afbetaald.

Is een minilening in België mogelijk?

Nee, helaas is dit vooralsnog niet mogelijk. Je dient in Nederland ingeschreven te zijn.

Wat is BKR?

BKR betekent Bureau Krediet Registratie. Hier worden alle vormen van leningen geregistreerd. Ook als je je telefoon maandelijks aflost.

Ik ben BKR geregistreerd. Kan ik lenen?

Ja, je kan gewoon lenen. Bij de minilening wordt geen BKR toets gedaan, maar een ander soort onderzoek die snel en simpel is.

Mag ik mijn lening eerder aflossen?

Ja hoor, dat is gewoon mogelijk. Echter dien je dan wel het gehele overeengekomen bedrag over te maken.

Kan ik een 2e minilening aanvragen?

Ja dat kan als je de eerste volledig hebt terugbetaald.

Wanneer moet ik mijn minilening terugbetalen?

Je betaalt je lening terug aan het einde van je leentermijn. Dit doe je via je persoonlijke “Mijn Ferratum” account.

Ik kan niet op tijd terugbetalen. Wat moet ik doen?

Het is altijd mogelijk dat je in een onverwachte omstandigheid terecht kom. Neem dan onmiddellijk contact op met: debiteurenbeheer@pactumcollections.com. Er kan dan een regeling getroffen worden.

Moet ik zeggen waarvoor ik het leen?

Nee, houd het lekker voor jezelf. Je hoeft niet op te geven waarvoor je het bedrag leent.

Wat is een persoonlijke garantsteller?

Een persoonlijke garantsteller is een persoon die garant voor je staat tijdens de lening. De geldverstrekker verlaagt hiermee zijn risico. De garantsteller kan een familielid zijn, maar ook een vriend of vriendin of je buurman- of vrouw. Maar niet je zelf.

Is een minilening zonder persoonlijke garantsteller mogelijk?

Een minilening zonder garantsteller is niet mogelijk.

Is een minilening voor zzp er mogelijk?

Ja dat is mogelijk.

Is een minilening met Wajong uitkering mogelijk?

Ja dat is gewoon mogelijk.

Is een minilening met langere looptijd mogelijk?

Nee, de looptijden zijn vastgesteld afhankelijk van het bedrag wat je leent. De looptijd is tussen de 15 dagen en 2 maanden.